CP SANT BARTOMEU 6

CP SANT BARTOMEU 6

dimarts, 5 de novembre del 2013

RESUM DE "LA GUIA FANTÀSTICA"

La Guia Fantàstica és un llibre de fantasia escrit per Joles Senell.

Tot començà en... Un noi jove passejava pel carrer i entrà en una tenda de trastos vells. Li va interessar un llibre que hi havia al mostrador.

Ràpidament va comprar aquest llibre, per un preu molt baix; quasi regalat. El venedor de la tenda li convidà a prendre un refresc i a explicar-li  una història sobre aquest llibre.

El jove començà a llegir, i la història contava d'un alicorn molt bonic, però era molt vell. Un dia va decidir fer un viatge a la ciutat de Tirolalirulalero, més coneguda com Laliro. Aquest alicorn necessitava la força d'imaginació dels humans per poder "volapar". Va anar tira que tira, canviant de passatger fins arribar a la ciutat de Laliro. Quan va arribar  a la ciutat , ja era molt vell, i va decidir escriure un llibre sobre la seva vida.

Un negociant, obssessionat amb els doblers, que va ser un dels seus passatgers, es va quedar amb el llibre que va escriure l'alicorn. El volia vendre, però se n'adonà de que estava en blanc. Finalment, li van dir que si no tenia imaginació, no es podia llegir el llibre.

Quan el venedor de la tenda feia tard, el jove i l'home s'acomiadaren, i cadascú pel seu camí.

Arribà un moment, que el noi, se li acabà l'imaginació.

Aquest llibre ha estat molt intrigant i motivador i les il·lustracions ben fetes.

MARC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada